Foto: Ricardo Kievit RK Fotografie

Rescue Vlissingen wordt een jaar uitgesteld

VLISSINGEN – De organisatie van Rescue Vlissingen heeft besloten het evenement, dat gepland staat voor dinsdag 28 juli 2020, te verplaatsen naar 2021.

Rescue Vlissingen wordt eens in de twee jaar georganiseerd om het grote publiek kennis te laten maken met de hulpverlening in de breedste zin van het woord. Waar normaal gezien deuren gesloten blijven in de hulpverlening, is ten tijde van het evenement alles mogelijk. Van jong tot oud vermaakt zich tijdens spectaculaire demonstraties te land, ter zee en in de lucht. Het evenement is gratis toegankelijk. 

Corona

De organisatie van het grootste hulpverleningsevenement van Nederland editie 2020 was reeds in volle gang. Veel vrijwilligers en deelnemende partijen zijn nu betrokken bij de zorg rondom de bestrijding van het corona virus en zetten zij zich dag en nacht in op alle terreinen waar dat nodig is.

Hart voor Hulpverlening

In deze bijzondere situatie heeft het bestuur in nauw overleg met de vrijwilligers besloten dat er naast de drukke werkzaamheden van die vrijwilligers maar ook bij veel deelnemers de komende tijd geen ruimte is om een volwaardig evenement te organiseren. De organisatoren betreuren dit besluit, maar nog meer maken ze zich zorgen om de situatie waarin een ieder is beland. Rescue Vlissingen doet een beroep op iedereen, om zich vooral te houden aan de richtlijnen die nodig zijn om zo snel mogelijk uit deze situatie te geraken.

Wij zien uit naar betere tijden waarin we samen met vrijwilligers, partners en sponsoren graag weer een nieuwe editie van ons evenement voor u mogen verzorgen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden