HZ University of Applied Sciences door CONIX RDBM Architects, winnaars 2019
HZ University of Applied Sciences door CONIX RDBM Architects, winnaars 2019 (Foto: CONIX RDBM)

Oproep inzending Mooiste Bouwwerk van Zeeland

MIDDELBURG - Samen met Het Zeeuws Architectenplatform en de PZC houdt CBK Zeeland de Dag van de Architectuur. Op deze dag wordt ook de prijs uitgereikt voor 'Het Mooiste Bouwwerk van Zeeland 2020'  

Iedereen is uitgenodigd om uiterlijk 17 april in te zenden van wat u het mooiste bouwwerk van Zeeland van het afgelopen jaar vindt - architecten, aannemers, ontwikkelaars, leveranciers, maar ook het algemene publiek. Het kan daarbij gaan om bouwwerken (nieuw en renovatie), stedenbouwkundige projecten (wijken en openbare ruimten), en landschapsinrichting (groen- en infrastructuur).

Tentoonstelling
De inzendingen zullen in juni 2020 tentoongesteld worden bij CBK Zeeland, Balans 17 in Middelburg (onder voorbehoud van de RIVM richtlijnen).

Inzenden

De inzending wordt uiterlijk 17 april verwacht per e-mail aan architectuur@cbkzeeland.nl, idealiter met de volgende gegevens: fotos (JPEG/min. 2 mb), toelichting, opdrachtgever, programma, locatie, m2 en bouwpartners. 

De criteria voor inzending zijn: Gelegen in Zeeland; Gerealiseerd in 2019; Bouwwerken (nieuw en renovatie); Stedebouwkundige projecten (wijken en openbare ruimten); Landschapsinrichting (groen- en infrastructuur); Vermelding van ontwerper en uitvoerder (niet per sé Zeeuws).

Vakjury
De vakjury bestaat uit Riëtte Bosch, landschapsontwerper Rijksbouwmeester Jan van Damme, sinds jaren betrokken journalist van de PZC Frederik Jacobs, architect bij Conix RDBM, en winnaar in 2019 Taco Tuinhof, Rothuizen Architectuur Stedenbouw (onder voorbehoud) Christiaan Weiler coördinator architectuur, CBK Zeeland (secretaris)

Publieksjury
Het publiek kan te zijner tijd een stem uitbrengen via de site van de PZC.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden