Logo de-faam.nl


Zaalconcert EMM Serooskerk

Op 17 februari as. geeft Muziekvereniging EMM in Serooskerke het jaarlijkse zaalconcert. Het thema dit jaar is "met een lach en een traan". Diverse muziekstukken zullen ten gehore gebracht worden, waarbij medewerking wordt verleend door 2 zangeressen, die de avond ook presenteren. De kinderen van de groepen 5,6 en 7 van basisschool De Wegwijzer uit Serooskerke laten horen hoe zij met hun schoolorkest aan het werk zijn geweest, in het kader van "Heel Veere speelt". Een aantal leerlingen uit de onderbouw van basisscholen De Wegwijzer uit Serooskerke en de Bergpadschool uit Grijpskerke voeren het muziekstukje "Wieger wordt wakker" op. Het gaat hier om de groepen 3 en 4.
De fanfare en het leerlingenorkest staan onder leiding van Gerrit-Jan Verhage. De percussiegroep zal ook optreden, zij staan onder leiding van Dennis de Visser. 
Nieuwe leden zijn van harte welkom bij EMM. Zowel voor beginners, als gevorderde muzikanten van alle leeftijden is er plaats. Bovendien kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor de nieuw op te richten steeldrumband: postemaster@emm-serooskerke.nl
Het zaalconcert is op 17 februari, In verenigingsgebouw De Zandput, aanvang 19.30 uur, 
toegang € 5,00. Donateurs en kinderen t/m 12 jaar gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten