Hervatting vertelwandeling 'Mysterieus Middelburg'


Op zoek naar Middelburgse mysteries
Op zoek naar Middelburgse mysteries (Foto: HMD Dekker)

Hervatting vertelwandeling 'Mysterieus Middelburg'

Woensdagavond 8 juli vindt de eerstvolgende stadswandeling Mysterieus Middelburg plaats onder leiding van schrijver en voormalig stadsdichter Jan J.B. Kuipers. Iedereen kan zich vooraf voor de ‘sinistere vertelwandeling’ aanmelden.

Het is de eerste editie sinds de versoepeling van de corona-maatregelen. In verband hiermee wordt met kleinere groepen dan normaal gelopen. Deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de 1,5 meter afstand.
De start is om 19:45 uur voor het oude stadhuis (zijde Vleeshal) op de Markt. De duur van de wandeling is twee uur. Meewandelen kost € 12,49 per persoon.

Mysterieus Middelburg startte in 2016 als de allereerste Zeeuwse ghostwalk. Sinds de tweede route (in Vlissingen) is gestaakt, is het opnieuw de enige Zeeuwse ghostwalk.
De route voert vanaf de Markt door het westen en noordwesten van de binnenstad van Middelburg. Gids Jan vertelt met de nodige kwinkslagen over moordenaars, spoken, arglistige monniken en pestlijders. Over een mirakel op een brug, een berucht bushokje, de vreemde geschiedenis van een schavot en meer. Stokoude geschiedenis en pijnlijk recente verhalen.

Boeken kan direct via jjbkuipers@hotmail.com of hmddekker@zeelandnet.nl
Voor groepen kan het hele jaar door geboekt worden, eveneens via jjbkuipers@hotmail.com of hmddekker@zeelandnet.nl

Meer informatie: www.sinisterzeeland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden