Foto:

Genomineerden ‘Leukste uitje van Zeeland’ zijn bekend

Twaalf uitjes zijn in de race voor de titel ‘Leukste uitje van Zeeland 2021’. Een vakjury heeft de top 12 vastgesteld. Nu is het aan de leden van de ANWB. Zij kunnen vanaf vandaag hun stem en steun uitbrengen aan hun favoriete uitje in de provincie via www.anwb.nl/verkiezing 

Wie de winnaars zijn wordt begin volgend jaar bekend gemaakt. 

De top 12 van genomineerde uitjes in Zeeland (in willekeurige volgorde):

1. Watersnoodmuseum

2. Berkenhof Tropical Zoo

3. Zeeuws maritiem muZEEum

4. Mini Mundi

5. Deltapark Neeltje Jans

6. Speelboerderij 't Klok 'Uus

7. Het Arsenaal

8. Five Star Farm Overdekte Speeltuin

9. Stoomtrein Goes-Borsele

10. Skidome Terneuzen

11. Terra Maris

12. Toversluis

Voor de landelijke verkiezing van het ‘Leukste uitje van Nederland’ nomineert de ANWB 39 uitjes. Dit zijn uitjes met een bezoekersaantal boven de 450.000.

Criteria waar de jury en de leden de uitjes op beoordelen: prijs/kwaliteit, sfeer, aanbod, toegankelijkheid voor hele gezin, klantvriendelijkheid en de faciliteiten.

Vakjury bestaat uit: Walter Jonker – Hoofdredacteur Pretwerk.nl, Riëtte Mulder-Lemein – mede-eigenaar Go-Kids, Goof Lukken –Trendwatcher en docent attractieparken management Breda University of applied sciences, Hans van Leeuwen – trendwatcher Pleisureworld, Willem Kraanen – senior adviseur ZKA Leisure consultants en Marlies Ellenbroek – Marketing en Business Development Manager ANWB Eropuit.

De verkiezing van het ‘Leukste uitje’ wordt georganiseerd door ANWB Eropuit. Dé plek binnen ANWB waar leden inspiratie opdoen voor een leuke dag uit in eigen land. Op www.anwb.nl/eropuit kunnen leden ook tickets voor de leukste uitjes met ANWB ledenvoordeel bestellen.

.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden