Afbeelding

Bonuskaart Walcheren

Column

Tuurlijk, december was een dure maand en februari sobert nog even door, maar de reisgidsen buitelen al over elkaar heen om ons te verleiden een exotische bestemming te kiezen. Want een reisje naar het drielandenpunt volstaat al lang niet meer. Maar hoe kunnen we ons Walcheren nu smaakmaker maken tussen al die exotische views? Wij kunnen natuurlijk blijven teren op historische steden Veere en Middelburg of evenementenstad Vlissingen. Waar een bijeenkomst van twintig mensen al een evenement wordt genoemd, dus vergunning plichtig. Maar zonder de Cultuurwerf kan dat best lastig worden. 

Terwijl ik bij de zelfscankassa van de supermarkt afreken, begin ik te glimlachen bij het zien van de bonussen die ik in de wacht sleep. Ik realiseer mij dat ik híérvoor trouw naar deze supermarkt ga. Dan schiet mij te binnen: wat als wij een Walcherse bonuskaart ontwikkelen!? Met voordelen zoals: bij één bekeuring de tweede gratis, korting op parkeren, bezoek Muzeeum, CineCity of De Piek. Of beter nog: trouwen met overnachting in het historische Veerse stadhuis met als bonus na één jaar een gratis echtscheiding op het Bellamypark. Een ambiance die zich het best laat omschrijven als een heerlijke depressieve omgeving om in verdronken te raken. 

Kortom, gemeenteraden vormen we om tot marketingteams, hechte creatieve groepen die met innovatieve oplossingen komen. Met de Walcherse bonusapp houden zij bewoners en bezoekers het hele jaar op de hoogte van de aanbiedingen. Als kers op de taart wordt het eerste seizoen van de internationale politieserie ‘Flikken Walcheren’ in Vlissingen opgenomen. Drugsdealers met grote jachten die na spectaculaire achtervolgingen op de rede van Vlissingen worden aangehouden. Kijk, zo onderscheiden wij ons van andere vakantiebestemmingen. 

Bron: TripAdvisor 

1 review 

*****

Rob Vierboom
Vlissinger

Digitale krant