Johnny Cash Roadshow
Johnny Cash Roadshow

Johnny Cash Roadshow

  Cultuur

MIDDELBURG - Het leven van Johnny Cash in een beeldende, muzikale en authentieke show door Clive John & Band.


Johnny Cash werd wereldwijd bekend als' The Man in Black' (De man in het zwart) en viel op door zijn diepe baritonstem. Hij was één van de belangrijkste Amerikaanse singer-songwriters van de 20e eeuw. Hij wordt vaak geassocieerd met countrymuziek. Toch was zijn repertoire veel gevarieerder met invloeden uit de rock-'n-roll, rockabilly, blues, folk en gospel.


Het leven van Johnny Cash wordt op een beeldende en muzikale wijze in deze authentieke show neergezet. Deze uitvoering wordt mede mogelijk gemaakt door de CASH familie en is de grootste wereldwijd in zijn soort. Het leven van Johnny Cash van 1950 tot 2002, met alle hits uit zijn bijzondere muziek carrière, komen voorbij, voorzien van suggestieve beelden en verhalen.


In deze beleving van 'The Man in Black' door Clive John, wordt met een verbazingwekkende gelijkenis getoond hoe een echte Cashshow eruit zag.
Clive John is Johnny Cash. Dit alles live, met een live band, brass- sectie en vocalisten. Niet te missen voor de echte fans en iedereen die alles wil weten van Johnny Cash.

We horen bekende nummers als 'A Boy Named Sue', 'A Thing Called Love, 'Hurt' en 'Ring of Fire' en vele andere tophits.

zaterdag 17 maart

aanvang 20.00 uur

Studio A58 Middelburg

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten
Shopbox