Logo de-faam.nl


Het Cugnon Project is zowel een ontdekking voor populaire muziekliefhebbers tot de doorgewinterde klassieke muziekliefhebbers. FOTO: PR
Het Cugnon Project is zowel een ontdekking voor populaire muziekliefhebbers tot de doorgewinterde klassieke muziekliefhebbers. FOTO: PR (Foto: )

Avonturen in het theater

  Cultuur

Beleven, ontdekken, kortom alles wat een theateravondje uit zo leuk maakt, tegen een heel kleine prijs. Wanneer u theatervriend wordt van TaZ geniet u van de maximale korting én krijgt u ook nog eens een gratis voorstelling én (in De Verwachting) een heerlijk kopje koffie of thee vooraf. De supergezellige nazit met de artiesten, de overheerlijke bitterballen, niets staat uw theateravontuur in de weg! Deze week belichten we de volgende avonturen: Het Cugnon Project en Martijn Kardol.

RITTHEM - Peter en Esther de Neef van TaZ over de geboekte theateravonturen: Het Cugnon Project (foto) is zowel een ontdekking voor populaire muziekliefhebbers die hun horizon willen verbreden tot de doorgewinterde klassieke muziekliefhebbers die verrast zullen zijn over de kwaliteit. Initiator achter dit project is docent aan het Conservatorium van Utrecht: Chris Duindam. Zijn kamermuziekensemble bestaat uit een vaste professionele basis aangevuld met jonge talentvolle musici.
Huiskamertheater De Verwachting leent zich bij uitstek voor comedy, cabaret en theaterconcerten. We vinden het daarom enorm leuk dat aanstormende cabarettalenten zoals Martijn Kardol zijn try-out voorstelling 'Welkom' bij ons doet. Hij is als winnaar uit de bus gekomen van alle grote cabaretfestivals die Nederland rijk is. Bij Theaters aan Zee kunt u zien waarom! Meer weten over data en locaties:

www.theatersaanzee.com

Meer berichten

Shopbox