Foto: FRANK HUSSLAGE

Ringrijden en boerenmarkt in lekker zomers Domburg

  Cultuur

Zaterdag 4 augustus is het alweer de derde keer dat het ringrijden en boerenmarkt is in Domburg. Zoals u gewend bent, zijn er ook dit keer naast het ringrijden en de boerenmarkt, leuke aanvullende activiteiten.

DOMBURG - Tijdens de boerenmarkt in Domburg kunnen de bezoekers, die altijd van heinde en verre op dit evenement afkomen, echte folklore zien, proeven en ruiken. U vindt op deze markt verschillende kraampjes met Zeeuwse streekproducten en zelfgemaakte artikelen. U ziet bijvoorbeeld hoe de Zeeuwse Babbelaars worden gemaakt, en de geuren van stroopwafels en mosselen zijn niet te missen.

Walchers Kostuum

Naast de leuke folkloristische producten en kraampjes is er een demonstratie ringrijden. Altijd erg leuk en spannend om te aanschouwen. De heren en dames van het Walchers Costuum zijn natuurlijk ook weer aanwezig tijdens de boerenmarkt. En het Domburgsch Draaiorgel is ook te zien en te horen.

Boerenmarkt

De boerenmarkt in het centrum van Domburg is van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het ringrijden start om 08.00 uur en eindigt rond 18.00 uur. En vanaf 18.00 uur speelt het Dixieland orkest Jassocation in de straten van Domburg.

Meer berichten