Nashville Night, foto: Hanneke Lathouwers
Nashville Night, foto: Hanneke Lathouwers (Foto: Hanneke Lathouwers)

Nashville Night

  Cultuur

MIDDELBURG - De muzikanten van Nashville Night brengen in het programma The Road to Bluebird Café country- en americanaklassiekers uit de populaire tv-serie Nashville. Ze nemen u mee naar The Bluebird Café, de plek waar countryhelden als Garth Brooks, LeAnn Rimes en Carrie Underwood hun eerste successen boekten en singer-songwriter Taylor Swift werd ontdekt.

De muzikanten van Nashville Nigh' zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Rachel Kramer trad in maart 2018 nog op in het Bluebird Café en Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, komt zelfs speciaal voor de show naar Nederland!

Samen brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Dit met hits als 'Telescope', 'I ain't leaving without your love' en 'A life that's good' uit de serie 'Nashville'.


Na afloop zal opkomend talent Kimmy June (Kim van der Gouw) nog een paar nummers spelen in de foyer om de sfeer van Nashville ook in de foyer voelbaar te maken.

vrijdag 19 oktober

aanvang 20.00 uur

Schouwburg Middelburg

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten