Een beeld van de editie 2017 van de drukbezochte Vinylbeurs. FOTO: DEL VAN DER LINDEN
Een beeld van de editie 2017 van de drukbezochte Vinylbeurs. FOTO: DEL VAN DER LINDEN (Foto: Del van der Linden)

Grote vinylbeurs tijdens het Sneeuwbal

  Cultuur

In Vlissingen wordt derde kerstdag voor de zevende keer een vinylbeurs gehouden. Deze beurs is donderdag 27 december tijdens het tentfeest Sneeuwbal van het café 't Archief aan de Kleine Markt 11.

VLISSINGEN - Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden in Vlissingen. De vorige edities van deze beurs waren steeds een groot succes.

Elvisfan

Ramon Alewijnse van cafe 't Archief, die zelf als Elvisfan het vinyl een warm hart toedraagt, is zeer enthousiast. "We hebben weer voldoende standhouders met leuke platen in de verkoopbakken" Volgens de medeorganisator Del van der Linden is er voor de muziekliefhebber weer de mogelijkheid om juist die ene plaat en/of single te vinden waar men nou zo lang naar heeft gezocht. Alle muzieksoorten zijn op deze beurs vertegenwoordigd. De standhouders zorgen samen voor meer dan 36 meter bakken vol met LP's en singles.

Vinyl leeft

Het doel van deze dag is om mensen bij elkaar te brengen, jong en oud, en de passie voor muziek op vinyl te delen, daarbij is het altijd weer mooi om iets voor de eigen muziekcollectie te vinden. We hopen dat de bezoekers van deze beurs, met een blij gezicht weer naar huis zullen gaan, met onder hun arm een langspeelplaat. De Vinylbeurs is geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Dj's Hans Croon en Mr. DjD zorgen voor de muzikale omlijsting.

Meer berichten