Lessen in Liefde in De Verwachting in Ritthem

  Cultuur
Foto: SASKIA KERKHOFF
Foto: SASKIA KERKHOFF (Foto: SASKIA KERKHOFF)

RITTHEM - Ben je single? Bijna single? Of al heel lang geen single meer geweest? Kom naar het Liefdescollege voor een romantische avond met tips en hilarische facts over de liefde. Voor mensen met een relatie en de happy singles. Het Liefdescollege is cabaret, show en college ineen. De voorstelling is doorspekt met flirttips en lesjes in eerste indruk. En wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken. En de liefdestips werken echt, want het eerste liefdeskoppel is al ontstaan door het Liefdescollege.

Je wist niet dat er nog zoveel te leren viel. En te lachen. Over de liefde. Terug de schoolbanken in, maar dan wel met rooie koontjes. Van het lachen vooral.

Renate Reijnders won het Leids Cabaretfestival een paar jaar geleden. Tijdens dit college regent het veelal hilarische facts en bruikbare tricks bij alle liefdesperikelen van voor tot achter. Dit alles doorspekt met flirttips, nuttige lesjes in eerste indruk, handige hulpjes bij powerhouding en oogcontact. Wondermiddeltjes die je huidige roestige liefdesleven helpen opkrikken; en zelfs oude verloren liefdes weer doen herleven.

Geef het Liefdescollege cadeau aan iemand die wel wat tips in de liefde kan gebruiken!

Voor alle aanwezigen is er een verrassing ter gelegenheid van Valentijnsdag!

don 14 februari, 20.15 uur

De Verwachting, Ritthem

www.theatersaanzee.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden