Cabaret: 'Sofasessies'

  Cultuur
Op vrijdag 5 april staat Marian Mudder in huiskamertheater De Verwachting met haar cabaretvoorstelling 'Sofasessies'.
Op vrijdag 5 april staat Marian Mudder in huiskamertheater De Verwachting met haar cabaretvoorstelling 'Sofasessies'. (Foto: Dario & Misja)

RITTHEM - Op haar achtentwintigste ging Marian Mudder voor het eerst in therapie voor haar angsten en depressies. Het was intensief: twee weken geblinddoekt op een sofa. Maar het hielp niet, ze kreeg er nieuwe problemen bij. Er volgde een lange zoektocht naar de juiste therapeut, workshops en zelfhulpboeken. Na veel psychologische omzwervingen kwam ze op het spoor van wat haar wél heeft geholpen. Op vrijdag 5 april vertelt ze hierover in haar komische en openhartige cabaretvoorstelling 'Sofasessies'.

'Sofasessies' is een komische, openhartige en pittige voorstelling voor iedereen die ooit hulp heeft gehad, het had willen hebben, of het had kunnen gebruiken. Jarenlang is Marian op zoek geweest naar de juiste therapie tegen haar stress gerelateerde klachten en depressies: reguliere en alternatieve therapieën, - van nlp tot rebirthing -, talloze workshops en zelfhulpboeken. Ze kreeg de meest uiteenlopende en bizarre diagnoses. In deze voorstelling fileert zij deze therapieën op scherpe en geestige wijze en vertelt ze wat haar uiteindelijk wél geholpen heeft.
Marian Mudder is actrice (o.a. 'Baantjer') en schrijfster (o.a. 'Geluksblind', 'Volgende keer bij ons', 'Opium'). In het voorjaar van 2017 verscheen 'Sofasessies', een kruising tussen een memoir en een zelfhulpboek waarin zij schrijft over haar zoektocht in therapieland.

vrijdag 5 april, 20.15 uur,

De Verwachting, Ritthem

www.theatersaanzee.com

Meer berichten