Foto: Laura Marijn
Foto: Laura Marijn (Foto: Laura Marijn)

Een avondje Nederpop

  Cultuur

MIDDELBURG - In Van Boudewijn de Groot tot Lil' Kleine neemt Eddy Zoëy je mee op reis door de Nederlandstalige popgeschiedenis.

Eddy Zoëy en zijn formidabele band laten alle iconische liedjes horen die inhoudelijk stáán, voor exact die tijd. Laat je meenemen op een mooie reis door de tijd van het Nederlandstalige lied, met o.a.: Doe Maar, Frank Boeijen Groep, Acda & de Munnik, Bløf, Het Goede Doel, André Hazes, Guus Meeuwis, Marco Borsato, Ramses Shaffy, De Dijk, The Scene, De Jeugd Van Tegenwoordig, Nielson, Van Dik Hout, Boudewijn de Groot, Peter Koelewijn en Ronnie Flex. Alles komt voorbij in deze supermix met het beste van wat Nederland te bieden had én nog te bieden heeft!


Van de keurige jaren vijftig door naar het nú van 'drank & drugs'. En dit is nog maar een deel van wat voorbij komt! Een avond van jeugdsentiment met een hoog meezinggehalte, want Van Boudewijn de Groot tot Lil' Kleine is één groot feest van herkenning!


Met Eddy Zoëy (leadzang en gitaar), Jelte de Vries (leadgitaar en zang), Jaimie van Hek (basgitaar en zang) en Victor Dirks (drums en zang).

donderdag 11 april
20.00 uur
Schouwburg Middelburg

www.zeelandtheaters.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden