Foto: Arjo Francke

De mooiste foto Zeeland

  Cultuur

VLISSINGEN - In de februari en maart konden alle inwoners van Zeeland meedoen aan de fotowedstrijd 'de mooiste foto van Zeeland'. De fotowedstrijd werd georganiseerd door de SGP-Jongeren Zeeland naar aanleiding van de Provinciale statenverkiezingen. De juryprijs is gewonnen door Arjo Franke, Liselotte Schouten heeft met bijna 150 likes op facebook de publieksprijs gewonnen. Beiden ontvangen een afdruk van hun foto.

Vele inzendingen getuigden van fotografisch vakmanschap en het lag dus niet voor de hand dat de foto van Arjo Francke als eerste uit de bus kwam. Hij legde een loodsboot vast, die voor de kust van Vlissingen streed tegen manshoge golven tijdens stormachtige dagen in februari. De foto was met name sterk omdat in één oogopslag duidelijk was: dit is Zeeland!

Ook Liselotte Schouten mag zich gelukkig prijzen. Haar foto met stormbrekers op het strand van Nieuw-Haamstede viel online in de smaak bij veel mensen. Omdat de foto van Liselotte de meeste likes kreeg op Facebook en dus de winnaar is van de publieksprijs, ontvangt zij van de jury ook een afdruk van haar foto. FOTO: ARJO FRANCKE

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden