Concert Sing @ Sea

  Cultuur

OOSTKAPELLE - Sing @Sea is een gemengd koor dat bestaat uit 55 vrouwen en 25 mannen.Volgend jaar vieren wij ons tweede lustrum. De leden komen van heel Walcheren. Het is een VocalGroep. Het repertoire is lichte populaire muziek. Het koor staat onder leiding van Rembrandt Minderhoud. 

Op zaterdag 18 mei geven wij een gratis toegangkelijk  Lenteconcert in de spiksplinternieuwe Theetuin: Het Kaslokaal  Noordweg 33A in Oostkapelle. Bij goede weersomstandigheden treden wij buiten op in de tuin, als het weer iets minder is zal het concert plaatsvinden in de kas. Daarom is de naam van de theetuin Het Kaslokaal.

De inloop is vanaf 14.30, als iedereen een plaatsje heeft gevonden op deze zeer speciale locatie, zal om ongeveer 15.00 uur het concert beginnen. Er zal in twee of  drie blokken opgetreden worden; tijdens de pauze is er ruim tijd om de prachtige locatie te bekijken en wat te eten en te drinken, maar kunnen er ook loten gekocht worden bij onze koorleden waarbij mooie prijzen te winnen zijn.

Na de dirigent wissel van vorig jaar, is het koor weer volop aan het optreden, onlangs hebben we gezongen bij de Kick-Off van Ride voor The Roses in Goes; op 4 mei opgetreden in Belgie bij Aarschot Volkoren en op zaterdag 1 juni zingen we om 13.00 uur op het Abdijplein in Middelburg. Verder staat er in oktober nog een optreden op de rol in Sint-Laurens.       

Ook zijn er vergaande plannen voor een optreden eind van het jaar. Bij de locatie aan de Noordweg is er voldoende parkeer gelegenheid, volg borden en pijlen.  

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden