Vrijdag 17 mei is Aan tafel met Vleeshal!, een feestelijk diner in deze Gotische tentoonstellingsruimte. FOTO: PR DE VLEESHAL
Vrijdag 17 mei is Aan tafel met Vleeshal!, een feestelijk diner in deze Gotische tentoonstellingsruimte. FOTO: PR DE VLEESHAL (Foto: PR De Vleeshal)

Aan tafel met Vleeshal!

  Cultuur

Op vrijdag 17 mei vindt Aan tafel met Vleeshal! plaats, een feestelijk diner in onze Gotische tentoonstellingsruimte ter viering van de Vleeshal en haar achterban. Het diner zal te midden van Kaspar Müllers tentoonstelling 'Allegiance Oblivion' plaatsvinden. De aanvang is om 19:00 uur.

'Aan tafel met Vleeshal!' brengt lokale, nationale en internationale kunstliefhebbers, kunstenaars, cultuurprofessionals en beleidsmakers samen in een inspirerende omgeving. Na een welkomstwoord van Roos Gortzak, directeur van de Vleeshal, geniet u van een Italiaans menu met een twist, samengesteld door Kaspar Müller, in samenwerking met restaurant Silvys Gusti e Sapori uit Middelburg. Hierbij serveren we een mooie selectie wijnen van lokale wijnhandel 12% en meer. Tussen de gangen door vinden er performances plaats van kunstenaar Audrey Cottin, met wie Vleeshal naar Independent Brussels ging in 2018, en kijkt u naar een trailer van de komende tentoonstelling die wordt georganiseerd door het kunstenaarscollectief Root Canal. Aan elke tafel neemt een kunstenaar plaats, die deel uitmaakt van het programma van de Vleeshal. Naast Kaspar Müller en Audrey Cottin zijn dit onder andere Andreas Arndt, Alexandra Phillips (Poppositions, Brussel), Maurice van Es en Eulàlia Garcia Valls (Rooms of Now). Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke avond vol interessante ontmoetingen en ervaringen.

'Aan tafel met Vleeshal' maakt onderdeel uit van het jaarlijkse Vrienden-programma van de Vleeshal. Voor onze Vleeshal Vrienden organiseren we speciale activiteiten – een excursie, studio- bezoek of lezing. Ook niet-Vrienden of toekomstige Vrienden zijn van harte welkom bij dit diner. U kunt 'Aan tafel met Vleeshal!' bijwonen voor een bedrag van €40,00 p.p. als u Vriend bent óf wordt, en €50,00 p.p. als gewone gast. 

 

Meer berichten


 

Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden