5 sterren voor Thomas Smith

  Cultuur
Thomas Smith, cabaretier van wereldniveau, staat op vrijdag 24 mei in De Verwachting in Ritthem.
Thomas Smith, cabaretier van wereldniveau, staat op vrijdag 24 mei in De Verwachting in Ritthem. (Foto: Jan Willems)

RITTHEM - Thomas' eerdere shows werden allemaal met vier- en zelf vijfsterren recensies beoordeeld. En niet verwonderlijk: het improvisatievermogen van Thomas kent geen grenzen. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet in het Nederlandse én Vlaamse circuit. Thomas Smith: het perfecte evenwicht tussen inhoud, banaliteiten, interactie en improvisatie. Smith gaat zoals gebruikelijk ongedwongen in gesprek met enkele mensen op de eerste rij en geeft de indruk dat hij de hele voorstelling improviseert.

De jaren van verstand: hoe bereik je die, en heb je daar je verstand wel voor nodig? Net als artikelen in een roddelblad flitsen onze gedachten aan hoge snelheid voorbij, maar welke zou je niet lezen en welke lees je juist wel? Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan? 'De Jaren Van Verstand', zonder twijfel zijn meest recente show tot nu toe!

Op vrijdag 24 mei komt hij naar Huiskamertheater De Verwachting in Ritthem. Feestje gegarandeerd a.s. vrijdag, met een cabaretier van topniveau op het podium en bitterballen na de voorstelling!

Voor de allerlaatste kaarten: wees er snel bij!

vrijdag 24 mei, 20.15 uur

De Verwachting, Ritthem

info@theatersaanzee.com

www.theatersaanzee.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden