Oostkerk presenteert Einaudi door Iris de Hond

  Cultuur
Foto: Brenda van Leeuwen

MIDELBURG - Na twee uitverkochte theatertournees geeft Iris Hond eind mei een speciaal concert met muziek van Einaudi in het Concertgebouw in Amsterdam, Tivoli in Utrecht en op zaterdag 25 mei in de Oostkerk in Middelburg.

De muziek van deze Italiaanse componist en pianist van eigentijdse klassieke muziek is enorm populair. Zijn muziek wordt veel gebruikt in films, zoals in 2011 in de bekende film Intouchables. Iris Hond brengt nu drie speciale concerten met zijn muziek. Iris Hond over de muziek van Einaudi: "Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo'n waanzinnig gevoel. Daarom heb ik besloten een heel concert te wijden aan deze fantastische componist" Einaudi over Iris: "One of the most beautiful performances of my music".
Op zaterdag 4 mei presenteert de Oostkerk ook al een concert met muziek van Einaudi, uitgevoerd door Jeroen van Veen. Dat is een ligconcert, waarbij het publiek kan liggen en luisteren naar de prachtige muziek van Einaudi.

Iris Hond speelt Einaudi: Zaterdag 25 mei 20.30 uur de Oostkerk te Middelburg
Entree 20 euro inclusief consumptie. Kaartverkoop via www.zeelandtheaters.nl 


 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden