Vlissinger Jeremy Lahr presenteert nieuwe single

  Cultuur
De 18-jarige Jeremy Lahr timmert al geruime tijd aan de weg als zanger, gitarist en songschrijver
De 18-jarige Jeremy Lahr timmert al geruime tijd aan de weg als zanger, gitarist en songschrijver (Foto: )

De getalenteerde Vlissingse muzikant Jeremy Lahr presenteert vrijdag 7 juni in De Piek zijn derde single: Awake. Tijdens deze release party treedt hij op met een band. In het voorprogramma speelt de Middelburgse band Tricycle. De toegang is gratis. Aanvang 20.30 uur.

VLISSINGEN - De 18-jarige Jeremy Lahr timmert al geruime tijd aan de weg als zanger, gitarist en songschrijver. Zijn nieuwe plaat is opgenomen in de FuzzTone Studio van Marc Blom. Hij wordt er op begeleid door Djoszuwa Zwier (drums), Davy van Broekhoven (bas) en Zowie Zwier, (gitaar en backing vocals), allemaal hyperactief in het Zeeuwse jonge muzikanten circuit, onder meer in bands als Nameless, en inmiddels zo'n beetje kind aan huis in De Piek..

Jeremy Lahr laat zich inspireren door muziek als John Mayer, James Bay, Pearl Jam en Arctic Monkeys. Tijdens de single release speelt ook de Middelburgse band Tricycle, ook al zo'n smeltkroes van nieuwe jonge gezichten: Eva Mallekoote (16, gitaar en backing vocals), Noëlle Sallent (15, gitaar en zang), Vera van der Heijden (16, gitaar) en Robbert van Beemter (18, percussie). De band stond onlangs in Paradiso als finalist van de ArtRocks competitie.

Meer berichten