Kickoff Festival Zeeland

  Cultuur

MIDDELBURG - Woensdag 21 augustus is in Middelburg Kickoff Festival Zeeland, hét studentenfestival voor studenten van de HZ, Scalda en University College Roosevelt.

Programma

Tijdens Kickoff Festival Zeeland staan er diverse artiesten op het podium. Daarnaast is er een Student Market. Wandel over de Student Market van Kickoff Festival Zeeland. Ga in gesprek met verschillende bedrijven en doe mee met hun spellen en activiteiten.

Stichting Studeren & Werken op Maat staat op de Kickoff met een marktkraam met virtual reality brillen. Virtual reality wordt tegenwoordig vaker gebruikt om bepaalde ziekten en aandoeningen onder de aandacht te brengen. We willen dat je via VR de ervaringen van iemand met autisme echt kunt voelen. Stichting Studeren & Werken op Maat zet zich landelijk in voor een inclusieve arbeidsmarkt voor de bijzondere groep hoogopgeleide jongeren met een arbeidsbeperking.

Waar en wanneer?

Het Kickoff Festival Zeeland vindt 21 augustus plaats op de Markt in Middelburg. Het terrein is geopend vanaf 15.00 en is gratis voor iedereen toegankelijk.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden