Foto: Benjamin Hüllenkremer

The Osmond Brothers komen naar Vlissingen

  Cultuur

In 1972 braken ze na een optreden in de door Mies Bouwman gepresenteerde quiz, "Eén van de Acht", definitief door in Nederland: De Amerikaanse band The Osmond Brothers. De week na het optreden had bijna iedereen het over de luidruchtige broers die in de quiz tekeer gingen met "Crazy Horses". En jongensgroep was geboren en werden ze meteen gebombardeerd tot tiener idolen.

VLISSINGEN - Het in Zierikzee gevestigde bedrijf PDH Bookings & Agency/EPS Productions haalt deze legendarische band voor de tweede en laatste keer naar Nederland voor een vijftal concerten waarvan één op 12 november in het CCXL Theater te Vlissingen. The Osmonds Brothers zijn dit jaar begonnen met hun "Last Farewell Tour" welk na 47 jaar in Nederland zal eindigen. De broers hebben aangekondigd hierna solo verder te zullen gaan.

Peter den Haan, eigenaar en organisator van PDH/Agency: "Uiteraard ben ik enorm trots op het feit deze legendarische naar Nederland te mogen halen en kan eigenlijk bijna niet wachten op het moment dat ik ze op Schiphol ga halen. De concerten staan als een huis en herbergen alles wat een goeie show behoort te hebben. Het is best een pittige show met alles erop en eraan, prachtige ballads tegenover heavy nummers, volop entertainment en zelfs een geweldige drumsolo van Jay Osmond. Zulke shows kun je wel aan Amerikanen overlaten", aldus Den Haan.

De broers en oorspronkelijk de leadzangers van de band, Jay en Merill Osmond, worden begeleid door een vijfkoppige Amerikaans/Engelse band en zullen nagenoeg alle hits uit hun roemruchte carrière vertolken als "One bad Apple", "Goin 'Home", "One way ticket to Anywhere", "Love me for a Reason" en natuurlijk de kraker "Crazy Horses".

De show wordt ondersteund door beelden op groot scherm uit het heden en verleden van de broers. Inmiddels is de kaartverkoop in CCXL begonnen en zijn ze te verkrijgen via de site van het theater.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden