Verder komen? Meld je aan voor Popaanzee Gold!

  Cultuur

VLISSINGEN  - Bands en muzikanten die zich verder willen ontwikkelen op muzikaal gebied en verder willen komen in de landelijke muziekindustrie, kunnen zich weer aanmelden voor Popaanzee Gold. Dit coachingstraject is een onderdeel van Popaanzee, het Zeeuws platform voor talentontwikkeling in popmuziek. De coördinatie is in handen van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland.

In principe kan iedereen zich aanmelden. Voorwaarde is dat de band of act Zeeuws is en actief wil investeren in hun ontwikkeling. De band of act moet over een eigen repertoire beschikken en heeft de nodige muzikale kilometers gemaakt. Een commissie van programmeurs van poppodia uit Zeeland/Noord Brabant stelt uit de aanmeldingen een shortlist samen en daaruit worden drie acts gekozen.

Op basis van een bandplan wordt een passende coach uit de muziekindustrie aan de act gekoppeld, die helpt met het nemen van verdere stappen in hun muzikale carrie`re. Gedurende het festivalseizoen maken de acts kans op optredens op verschillende festivals tijdens de Popaanzee Zomertour (zoals Bevrijdingsfestival Zeeland, Concert at Sea, Vestrock en Zeeland Nazomerfestival). Het traject wordt afgesloten met een clubshow bij één van de professionele poppodia in Zeeland.

Deelnemers van Popaanzee Gold 2019 waren: ISABEL (coach: singer-songwriter Rachèl Louise), The Family First (coach: muziekconsultant en programmeur Daniël de Keizer) en AAD (coach: o.a. muzikant Rikke Korswagen).

Aanmelden kan tot 1 maart 2020 via www.popaanzee.nl.

Meer berichten

Elke week onze nieuwsbrief en online krant in je mailbox ontvangen?

Aanmelden