Gerookte stem met zwoele cello in Razzmatazz

  Cultuur

OOST-SOUBURG - De Amerikaanse singer-songwriter Tom Mank werkt al jaren samen met de celliste Sera Smolen. Tom Mank en Sera Smolen maken een mengeling van geïmproviseerde folk, pop, jazz en blues wat behalve een intrigerend ook een sfeervol geluidsbeeld oplevert met briljante harmonieën.

Ook de term 'Modern Folk Blues' komt in de kritieken regelmatig voorbij. Tom Mank is een autodidactische singer-songwriter (zang, gitaar). Sera Smolen is een celliste met een klassieke conservatoriumopleiding. Met zijn gerookte stem drapeert Mank zijn teksten als het ware over Smolen's cellobijdrage hetgeen voor een uniek geluid garant staat. Twee verschillende stijlen en achtergronden, maar samen klinken ze wonderschoon in een eclectische muzikale mix. Poëtisch, aards, klassiek, spannend, werelds, integer, geestverruimend en vooral erg mooi. Samen hebben ze al zeven albums geproduceerd.

Deze avond zullen ze tevens vergezeld worden door Ellen Shae. Ellen (gitaar ,zang) is ook, net als Tom, een autodidact en komt uit het Zeeuwse Vlaamse Sas van Gent. Quote: (Joost Festen 8weekly): In een tijdsbestek van vijf liedjes weet
Shae je te betoveren met haar verfijnde stem, waarin een eigenheid doorklinkt die je haar voor altijd doet herkennen) Ook Janet Cotraccia (zang) en Gait Klein Kromhof (mondharmonica) zullen deze avond de begeleidingsband completeren. Kortom niet te missen! 

Tom Mank – gitaar, zang. Sera Smolen – cello. Ellen Shae – gitaar, zang
Janet Cotraccia – zang Gait Klein Kromhof - mondharmonica

22/2/2020 Aanvang 20.30 uur Kaarten: 15 euro via razzervering@outook.com

Meer berichten

Elke week onze nieuwsbrief en online krant in je mailbox ontvangen?

Aanmelden