Tropical psycho beats in De Piek

  Cultuur
Indianizer in De Piek
Indianizer in De Piek (Foto: Vincent van Boven)

VLISSINGEN - De Italiaanse band Indianizer treedt vandaag, zaterdag 15 februari, op in De Piek te Vlissingen. De band maakt in Europa furore als belangrijk vertegenwoordiger van de tropical psych beat. Dat is trance muziek waarop het goed dansen is.

Het optreden is georganiseerd door de Vlissingse kleding en vinylwinkel Ray’s Boutique. Die viert het vierjarig bestaan mee.

Indianizer is in 2013 ontstaan in Turijn. De groep mixed ritmische stijlen als latin en afrobeat met psychedelische soundscapes. De band creëert hiermee een trippy en zeer dansbare sound die aansluit bij een nieuwe lichting Europese trance beat bands als L’Eclair (afgelopen zomer al in De Piek), Mauskovich Danceband en Altin Gun.

Indianizer geeft dit keer maar drie shows in Nederland dus dit is een unieke kans om ze te gaan zien. De band bestaat uit: Riccardo Salvini – Lead vocals / Guitar; Gabriele Maggiorotto – Drums / Vocals; Matteo Givone – Guitar/ Vocals; Salvatore Marano – Bass synth / Keys

DJ Vindictiv is geen onbekende in Zeeland. Hij draaide als support voor grote hiphopacts en geeft workshops. Sunray Soundsystem zijn de heren van Rays Boutique zelf.

Het concert begint om 20:30 uur, en wordt muzikaal omlijst door DJ Vindictiv & Sunray Soundsystem. Entree 10 euro. Voorverkoop 5 euro.

Meer berichten