Logo de-faam.nl


Vlissinger Dylan Alleijn bundelt reisverhalen in Kangoeroes en Kiwi's.
Vlissinger Dylan Alleijn bundelt reisverhalen in Kangoeroes en Kiwi's.

Vlissinger bundelt reis in Kangoeroes en Kiwi's

  Human Interest

Op zijn 27e verjaardag hakt Dylan Alleijn (30) uit Vlissingen de knoop door. Hij boekt een vliegticket naar Australië en gaat alleen op avontuur. Zijn reis resulteert drie jaar later in een 300 pagina's tellend reisdagboek 'Kangoeroes & Kiwi's' dat nu verkrijgbaar is in de boekhandel.

VLISSINGEN - Dylan is geboren en getogen in Vlissingen. Na een aantal jaren werkzaam als cameraman en tekstschrijver in de televisiewereld en journalistiek, koopt hij op zijn 27e verjaardag een vliegticket naar Australië. Een reis naar de andere kant van de wereld. Voor langere tijd. Alleen. Dylan: "Ik had geen idee wat ik had gedaan, of waarom ik het had gedaan. Maar nu ik het ticket had geboekt moest ik wel. Ik besloot door te zetten, want als je het niet probeert, weet je het niet. In de weken die volgden bereidde ik mijn reis grondig voor."

Argentijnse

De enigszins impulsieve actie resulteert in een avontuur door Australië en Nieuw-Zeeland. "Twee prachtige landen met een heerlijke sfeer en schitterende natuur." De reis levert Dylan een verrassend nieuwe relatie op met een Argentijnse schone. In zijn reisdagboek neemt hij de lezer mee op avontuur. Uitgeverij Boekscout was meteen razend enthousiast, vertelt Dylan. Voor wie van reisverhalen houdt is Kangoeroes & Kiwi's een aanrader. Het boek is te koop in de boekhandel of via dylanalleijn.auteursblog.nl.

reageer als eerste
Meer berichten