OKK
OKK (Foto: Jan de Jonge fotografie)

Last Summernight Festival Brassband OKK

  Muziek

Zaterdag 21 september viert Muziekvereniging OKK het einde van de zomer met het Last Summernight Festival.

Dit festival is één van de laatste grote evenementen in het kader van het jubileumjaar "OKK 111". Het festival begint aan het eind van de middag. Er staan verschillende kramen met heerlijk eten en drinken, verzorgd door OKK en andere verenigingen uit Westkapelle. Brassband OKK zal tijdens het festival 2 concertjes verzorgen. Zoals u van brassband OKK gewend bent krijgt u weer een zeer afwisselend programma voorgeschoteld.

DJ Vindictiv zal vooraf en tijdens de pauze van de brassband een slagwerkworkshop 'Beat the Bucket' geven. Tijdens de pauze is het natuurlijk ook mogelijk om te genieten van de zelfgemaakte specialiteiten zoals soepen, taco's, wafels en nog veel meer. U kunt dus gerust met een lege maag naar het festival komen!

Het festival begint om 16.30 uur en duurt tot 20.30 uur en vindt plaats bij het KNRM station te Westkapelle, Zuiderhoofdweg 1 (bij Erika) en is voor iedereen vrij toegankelijk, ook de slagwerkworkshops zijn gratis. Bij slecht weer gaat het festival gewoon door, in het gebouw van de KNRM.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden