Marja is al 9 jaar vrijwilliger bij Woon-Zorgcomplex de Kreek . TEKST EN FOTO: WELZIJN VEERE
Marja is al 9 jaar vrijwilliger bij Woon-Zorgcomplex de Kreek . TEKST EN FOTO: WELZIJN VEERE (Foto: Welzijn Veere)

Marja Verhage pakt alles aan

  Nieuwsflits

Marja Verhage (58) uit Westkapelle pakt eigenlijk alles aan, als zij zich maar voor mensen in kan zetten!

WESTKAPELLE - Marja is al 9 jaar vrijwilliger bij Woon-Zorgcomplex de Kreek (SVRZ). Wat ze daar doet? Je kunt beter vragen wat niet. Tafels verzorgen, mensen voorzien van eten en koffie, spelletjes doen, de tuin onderhouden, welzijnsactiviteiten, wandelen, wafels bakken, mensen ophalen voor activiteiten en ga zo maar door!Marja is een onmisbare vrijwilliger en mocht zelfs tijdens de Coronatijd (met de nodige maatregelen) haar vrijwilligerswerk voortzetten. ”De mensen zien genieten en dat ze mij herkennen, zeker in deze gekke tijd, daar doe ik het voor!”
“Het allerleukste vind ik als je de mensen ziet genieten van activiteiten, hun blije gezichten, de waardering en de liefde die ik terugkrijg van de mensen.Daarnaast is het fijn om een luisterend oor te kunnen zijn voor mensen die dat nodig hebben”
Marja is niet alleen vrijwilliger bij SVRZ, ze is ook nog collectant voor de kerk en de Maag Lever Darm Stichting, bij de Vriendenkring en bij het Vrijburgbad. Ze is dan ook zo’n 5 à 6 dagen per week met haar vrijwilligerswerk bezig. Met recht een top vrijwilliger dus!
Benieuwd naar vrijwilligersvacatures? Kijk dan op www.welzijnveere.nl of neem contact op via 0118-583687 of info@welzijnveere.nl
Vrijwilliger in het zonnetje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden