Foto:

Fotoboek met zeeverhalen

  Nieuwsflits

VLISSINGEN - Maandag 7 september verschijnt het unieke fotoboek met verhalen, ‘Tafeltje Vertelt’. Een boek ontstaan uit een samenwerking van een fotografe, een kunstenares en een schrijfster. 

Zij zetten vorig jaar een tafeltje aan de vloedlijn neer, waaraan strandwandelaars, zwemmers, zonaanbidders en de toevallige voorbijganger spontaan een verhaal konden vertellen over hun verbinding met de zee. Deverrassende, spannende, droevige, leuke, en ontroerende verhalen staan nu in een boek, vergezeld van prachtige foto’s. Op iedere foto staat het tafeltje met verhalenverteller en luisteraar, de zee en de lucht, steeds weer in verschillende schakeringen van het bekende Zeeuwse licht.

Het boek wordt 13 september van 16.30 tot 17.00 uur gepresenteerd tijdens de Talkshow livestream van Film by the Sea Vlissingen, vanuit Boekhandel ’t Spui, Vlissingen en te volgen op Facebook van Film by the Sea. Gratis kaartjes zijn te bestellen via www.filmbythesea.nl/voorstellingen/dagelijkse-talkshow

Het boek ‘Tafeltje Vertelt’ is vanaf 7 september te koop via viatafeltjevertelt@gmail.com. Ook is het te koop bij Boekhandel ’t Spui in Vlissingen en bij Het Levensatelier in Asten.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden