Foto:

Hoe gaat het met ons?

  Nieuwsflits

VLISSINGEN - Hoe gezond is Zeeland? Daar komen we alleen achter met jouw hulp. Als je de GGD Gezondheidsmeter invult, help je de GGD en jouw gemeente te werken aan een goede gezondheid van de inwoners. 

Want als we weten hoe het met jou gaat, weten we hoe het met ons allemaal gaat.

Gezondheidsmeter

De GGD Gezondheidsmeter vindt eens per vier jaar plaats. Met de uitkomsten kijken we per gemeente wat nodig is om de gezondheid en leefgewoonten van inwoners te verbeteren. Begin september krijgen ruim 31.000 Zeeuwen van 18 jaar of ouder een brief van de GGD op de mat, met een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. 

Vragenlijst

In de vragenlijst staan vragen over je gezondheid, wat je doet en hoe jij je voelt. Onderwerpen als lichamelijke en psychische gezondheid, leefgewoonten, woonomgeving en het coronavirus komen aan bod. 

Gezond

Niet iedereen ontvangt deze vragenlijst, je wordt hiervoor willekeurig gekozen. Ook als je gezond bent is jouw deelname van groot belang. We hopen dat je mee wilt werken aan het onderzoek. Heb je geen vragenlijst ontvangen? Kijk dan vanaf 22 september eens op www.ggdgezondheidsmeter.nl en doe mee!

Meer informatie vind je op de website van GGD Zeeland.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden