Foto:

Inzendingen Zeeuwse Boekenprijs te zien

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - alle 61 boeken die dit jaar meedingen naar de Zeeuwse Boekenprijs zijn te bekijken in het Zeelandpaviljoen op de eerste verdieping van de ZB, aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg. 

Er is ook een doorlopende digitale presentatie van de inzendingen.

Te leen

De boeken zijn alleen ter plekke in te zien, maar er is van alle titels ook een exemplaar te leen. Wie een indruk van de inzendingen wil krijgen, kan hier zijn hart ophalen en zelf een afgewogen oordeel vormen. De presentatie maakt duidelijk dat er zeer actief over Zeeland en door Zeeuwen wordt geschreven en uitgegeven. 

Prijsuitreiking 27 oktober
De boeken die meedingen zijn te zien tot en met 27 oktober, de dag van de feestelijke uitreiking van de Zeeuwse Boekenprijs en de Prijs van de Zeeuwse Boekhandel. De prijsuitreiking vindt plaats op het Plein van de ZB, vanaf 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. De avond is beperkt toegankelijk in verband met coronamaatregelen. Als u aanwezig wilt zijn, kunt u een email sturen naar
secretariaat@dezb.nl. Ook thuis, online, kunt u het volgen. Nader bericht hierover volgt. Houd daarvoor onze website in de gaten: dezb.nl.

Meer informatie over de Zeeuwse Boekenprijs: www.dezb.nl/zeeuwseboekenprijs

 

 

EINDE PERSBERICHT


Noot voor de redactie (niet bestemd voor publicatie)

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Anya Marinissen, secretaris Zeeuwse Boekenprijs, e-mail amarinissen@dezb.nl of telefoonnummer 06 211 06 047.

 

 

 

 

 

 

 Middelburg

  4 september 2020

 

 

 

 

 

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden