Foto:

Interview met Chris de Stoop

  Nieuwsflits

Auteur Chris de Stoop wordt op vrijdag 2 oktober om 19.30 uur in de Drvkkery geïnterviewd over zijn nieuwe roman ‘Het boek Daniel’. De schrijver van ‘Dit is mijn hof’ en ‘Wanneer het water breekt’ gaat in gesprek met PZC-journalist Jan van Damme. Tickets kosten 7,50 euro. 

Er is plaats voor maximaal vijftig bezoekers. Tickets zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. De Drvkkery is op deze vrijdagavond uitsluitend geopend voor bezoekers van het interview. 

Het boek speelt zich af in een uithoek van het land, waar het platteland nog enigszins standhoudt. Hier brandt de oude vierkantshoeve van oom Daniel af. In het puin wordt het lijk van de bejaarde boer aangetroffen. In de daaropvolgende weken wordt een jeugdbende uit hetzelfde dorp opgerold, die ervan verdacht wordt Daniel vermoord te hebben. 

In ‘Het boek Daniel’ vertelt de schrijver op aangrijpende wijze hoe twee verschillende werelden samenkomen. Hij zoekt gerechtigheid voor een oude boer voor wie niemand nog wil opkomen, maar ontrafelt ook wat er broeit in hangjongeren die lak hebben aan alles en iedereen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden