Foto:

Online Pubquiz maakt meedoen aan Burendag voor iedereen mogelijk

  Nieuwsflits

Dit jaar wordt er voor het eerst een digitale activiteit toegevoegd aan de viering van Burendag. Alle buurten van Nederland kunnen op zaterdag 26 september, van 19.30 tot 21.00 uur, meedoen aan een online Burendag Pubquiz. 

De vijftiende editie van Burendag staat in het teken van ‘Vier het veilig, vier het voor de deur’. Met deze extra digitale activiteit willen initiatiefnemers Douwe Egberts en het Oranje Fonds iedereen de mogelijkheid geven deze dag met hun buren te vieren. Buurtcontact is nu immers nog belangrijker dan voorheen, maar ook met anderhalve meter afstand zijn er veel leuke en veilige activiteiten te bedenken. De Pubquiz wordt georganiseerd als aanvulling op het programma dat de buurten zelf bedenken en is ook voor buurten toegankelijk die zich nog niet hebben aangemeld.

Prijzen

Aan de online Burendag Pubquiz kan iedereen meedoen door samen met zijn buren een team te vormen. Doordat de quiz volledig online is, kunnen ook buren deelnemen die in quarantaine zitten of vanwege gezondheidsredenen liever thuisblijven. Niemand valt daardoor buiten de boot. En buiten dat dit een mooie manier is om met elkaar in contact te komen, zijn er ook nog eens mooie prijzen te winnen. Onder de 50 buurten met de hoogste score worden drie Douwe Egberts cadeaupakketten t.w.v. 175 euro verloot. De pubquiz wordt gepresenteerd door Upbeatles.

Aanmelden kan via www.burendag.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden