Hans Corbijn (60) is actief vrijwilliger bij Sportdorp Oostkapelle.
Hans Corbijn (60) is actief vrijwilliger bij Sportdorp Oostkapelle. (Foto: )

‘Samen maken we het een stuk mooier’

  Nieuwsflits

Hans zou dit jaar beginnen aan zijn derde seizoen als begeleider van de seniorenfietstochten in Oostkapelle. Door Corona is er dit jaar nog niet gefietst, hopelijk kan dit snel weer!

VEERE - Hij vindt het leuk om de fietstochten te begeleiden. De deelnemers zien altijd erg uit naar hun fietstocht en de gesprekken onderweg zijn leuk. Natuurlijk is het op Walcheren ook prachtig om te fietsen! Normaal zijn de fietstochten een aantal dinsdagen per jaar, onderweg ontstaat soms de nodige competitie, maar gelukkig is er ook altijd tijd voor een lekker drankje onderweg. Hans is ook coach van de Loopgroep van Sportdorp Oostkapelle, hij organiseert wandel- en hardloop evenementen voor Dynamica en Buuten Lope en verleent hand- en spandiensten bij de Protestantse kerk in Oostkapelle. Waarom Hans vrijwilligerswerk doet? Daar is hij duidelijk in: “Persoonlijk vind ik dat iedereen die iets kan bijdragen aan zijn of haar medemens of omgeving daar tijd voor moet maken! Er zijn veel zaken die niet automatisch geregeld worden of die niet gefinancierd worden door de overheid. Samen maken we het een stuk mooier!”

Benieuwd naar meer vrijwilligersvacatures? Kijk op www.welzijnveere.nl of neem contact op via 0118-583687 of info@welzijnveere.nl

vrijwilliger in het zonnetje

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden