Een zombie Oompa Loompa
Een zombie Oompa Loompa (Foto: Stichting Chocolate Lovers)

Horrornachten in het Chocolademuseum

  Nieuwsflits

Chocolade proeven met een vleugje kakkerlak of een knapperige sprinkhaan, terwijl je ondertussen de stuipen op het lijf wordt gejaagd in het pikkedonker? Onze Oompa Loompa’s zijn volledig losgeslagen door de coronamaatregelen en gaan iedere nacht door het lint. Om jullie een inkijkje te geven van wat voor een puinhoop die Oompa Loompas ervan maken, zetten wij in oktober iedere zaterdagavond de deur van Sjakie’s Chocolademuseum open voor iedereen die durft. Wij laten je de duistere kant van chocolade voelen, proeven en beleven. 

Met alle evenementen die in de oktobermaand niet kunnen doorgaan vanwege Corona, zoals het geweldige N8VDN8, waar ook ons chocolademuseum aan meedeed, is het zoeken naar een passend en uitdagend alternatief. Stichting Chocolate Lovers, eigenaar van Sjakies Chocolademuseum, wil toch graag zorgen voor ludiek vertier.

En wat is een beter decor voor een angstaanjagende horrornacht dan een chocolademuseum in het donker?! Sjakies Chocolademuseum wordt hét decor voor het griezelige ‘Sjakies by night’. 

“Vanaf het moment dat we seintjes kregen dat we weer open mochten in mei, hebben we het hele museum omgegooid en Coronaproof gemaakt. We kunnen daarom prima dit evenement organiseren. Helaas kunnen we geen zombies benen laten vastpakken, of iemand de stuipen op het lijf jagen van dichtbij. Maar geloof me… ons team heeft heel wat andere horror alternatieven verzonnen. Mensen zullen dit bezoek niet gauw vergeten! Elke bezoeker ontvangt sowieso een uitgebreide chocoladeproeverij met bijpassende griezelhapjes en sapjes.” 

Het museum is in milde vorm regulier geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur en zal iedere zaterdagavond van 19.00 tot 23.00 uur getransformeerd worden tot uw ergste nachtmerrie. We make nightmares come true!

De opbrengst van Sjakies Chocolademuseum komt volledig ten goede aan het goede doel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden