<p>Koop een kinderboek in de kinderboekenweek en ga gratis naar het MuZEEum.&nbsp;</p>

Koop een kinderboek in de kinderboekenweek en ga gratis naar het MuZEEum. 

(Foto: )

Gratis naar het muZEEum in De Kinderboekenweek

  Nieuwsflits

Op 30 september gaat De Kinderboekenweek weer van start. Het thema van dit jaar is En toen? Een heel mooi thema voor het Zeeuws maritiem muZEEum om bij aan te sluiten.

Op 30 september gaat De Kinderboekenweek weer van start. Het thema van dit jaar is En toen? Een heel mooi thema voor het Zeeuws maritiem muZEEum om bij aan te sluiten.

MIDDELBURG/VLISSINGEN - Daarom krijgt iedereen die in De Kinderboekenweek een kinderboek koopt bij ’t Spui in Vlissingen of bij De Drukkerij in Middelburg een boekenlegger cadeau. De boekenlegger geeft één kind recht op gratis toegang tot het muZEEum.

Geschiedenis

Geschiedenis neemt je mee naar andere werelden. Kinderboekenschrijvers weten precies hoe ze al die belangrijke en meeslepende gebeurtenissen zo opschrijven dat kinderen en jongeren geboeid en ademloos blijven lezen, keer op keer.

Verhalen

In het Zeeuws maritiem muZEEum aan de Nieuwendijk 11 in Vlissingen beleef je verhalen. Over helden, overwinningen en tegenslagen. Over lef en creativiteit, schatten en ontdekkingen. Van vroeger en van nu. Zeeverhalen. Hier leer je mensen kennen wiens levens verbonden zijn met de zee. Michiel de Ruyter natuurlijk en andere beroemde en minder bekende zeevaarders.

Stap aan boord

En toen? Naar zee! Stap aan boord; kom naar het muZEEum. En vergeet niet het 17e-eeuwse torentje te bezoeken: een machtig uitzicht over zee en stad.

De Kinderboekenweek duurt van 30 september tot en met 11 oktober 2020.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden