Foto: Rachel de Liefde

StoryTrail stadswandeling Middelburg

  Nieuwsflits

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 oktober neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad.   

Wie met Johannes door Middelburg wandelt, loopt bijzondere personages uit de stadsgeschiedenis tegen het lijf. De beroemde dichter Jacob Cats bijvoorbeeld, bedenker van spreuken als ‘Rust Roest’, en ‘Kinderen zijn Hinderen’. Zijn buurman Jacob Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. Zacharias Janse, de brillenmaker die naar eigen zeggen de telescoop heeft uitgevonden. En natuurlijk de legendarische Middelburgse Maneblussers. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Middelburg tijdens een historisch avontuur dat je niet snel meer zult vergeten. 

Je kunt meelopen met de StoryTrail stadswandeling Middelburg op vrijdag 23 oktober om 19.00 uur, zaterdag 24 oktober om 19.00 uur en zondag 25 oktober om 11.00 uur. 

Reserveren is noodzakelijk via www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts 14 euro per persoon. Kinderen betalen 8,84 euro. 

 

 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden