Foto:

Serafino strijktrio in Vlissingen

  Nieuwsflits

Zondagmiddag 11 oktober speelt het Serafino trio voor MuziekPodium Zeeland in de Jacobskerk van Vlissingen. Het Serafino Strijktrio is opgericht in 2010 door drie gelijkgestemde musici die de passie voor deze bezetting en het daarvoor geschreven repertoire delen. Op vele Nederlandse en enkele buitenlandse podia zijn ze te beluisteren geweest; hun optredens werden met groot enthousiasme ontvangen. Het trio bestaat uit: Emi Ohi Resnick (viool), Simone van der Giessen (altviool) en Timora Rosler (cello).

Gespeeld wordt het programma 3 x 3 gedestileerdHet is een spel tussen eenvoud en complexiteit van drie grootheden in de klassieke muziek: Mozart, Bach en Kurtág.

Kurtág is de muziek in puurste vorm. Bach is de ziel in haar haar puurste vorm. Mozart is de mensheid in haar puurste vorm.

In het eerste deel klinken afwisselend solo’s, duo’s en trio’s van Bach, Kurtág en Mozart, muziek die in elkaar overvloeit als een geheel: In het tweede deel klinkt Mozarts meesterwerk, het Divertimento in Es-groot K.563. Het concert begint om 15.30 uur.

Voorverkoop bij de kassa’s de in De Drukkerij in Middelburg en ’t Spui in Vlissingen.

Telefonisch reserveren via 0118-886800 (van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. 

Via internet reserveren: www.muziekpodiumzeeland.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden