Foto:

Welk huis verdient de titel ‘Duurzaamste Huis van Zeeland’? Inwoners kunnen stemmen op provinciale publieksprijs

  Nieuwsflits

Het publiek kan van 22 september tot 6 oktober stemmen op haar favoriete duurzame huis van provincie Zeeland. Huiseigenaren zijn vaak jarenlang bezig geweest met het (ver)bouwen van hun energiezuinige huis. Vijf Zeeuwse huiseigenaren vertellen graag over de aanpak en laten nu trots het resultaat zien. Het huis met de meeste stemmen wint de publieksprijs van het Duurzaamste Huis van Zeeland.

De stemronde is onderdeel van de verkiezing van het Duurzaamste Huis van Nederland. De Nationale Duurzame Huizen Route organiseert deze verkiezing in samenwerking met onder meer provincie Zeeland om huiseigenaren de welverdiende waardering te geven voor hun prestaties. Daarnaast biedt het een podium om voorbeelden van duurzaam wonen onder de aandacht te brengen.

Op 7 oktober reikt gedeputeerde Jo-Annes de Bas de prijs uit, een waardecheque van 500 euro. De provinciewinnaar van Zeeland neemt het van 10 tot 17 november op tegen de winnaars uit de provincies Drenthe, Fryslân en Gelderland. Naast de publieksverkiezing vindt er ook een landelijke juryverkiezing plaats. Meer informatie en stemmen: www.duurzamehuizenroute.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden