<p>Cabareti&egrave;re Kirsten van Teijn speelt een try-out van haar nieuwe voorstelling (S)expiriment.</p>

Cabaretière Kirsten van Teijn speelt een try-out van haar nieuwe voorstelling (S)expiriment.

(Foto: Photographer: Casper Koster)

De Verwachting is opnieuw begonnen

  Nieuwsflits

RITTHEM -  Het was puzzelen voor Peter en Esther de Neef van Theaters aan Zee om voorstellingen te brengen in het nieuwe coronaregime, maar vanaf nu kan het publiek weer genieten van intieme huiskamertheatervoorstellingen in De Verwachting.

Omdat er per voorstelling maar 38 bezoekers kunnen komen, is het zaak vlot te boeken, want het intieme theater is nu sneller uitverkocht dan ooit!

Cabaretière Kirsten van Teijn speelt op zaterdag 17 oktober om 19.30 uur en om 21.30 uur een try-out van haar nieuwe voorstelling (S)expiriment. Kirsten onderzoekt nieuwe vormen in de liefde. We worden aan alle kanten beperkt. Niet alleen door nieuwe maatregelen, maar ook door oude denkpatronen. Maar beperkingen bieden ook nieuwe ruimte. Is dit niet juist de tijd om de wereld te herdefiniëren?
Kirsten begint bij de liefde. Vol optimisme en zelfspot neemt ze je mee in haar leven met haar vriend én haar vriendin. Want waarom zou je moeten kiezen voor één liefde of één sekse? In een tijd waarin er meer is tussen hetero en homo en we uit onze hokjes barsten. Nou ja, misschien omdat je twee keer zoveel schoonmoeders hebt en zes kerstdiners. Of omdat je volgens het RIVM nu maar één ‘seksbuddy’ mag hebben. Een intieme avond over gender, seksualiteit en identiteit.

Zaterdag 17 oktober, 19.30 en 21.30 uur. Meer info en kaarten: www.theatersaanzee.com

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden