Welzijn Veere heeft ene volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. FOTO: WELZIJN VEERE
Welzijn Veere heeft ene volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. FOTO: WELZIJN VEERE (Foto: Welzijn Veere)

Nieuw uiterlijk Welzijn Veere

  Nieuwsflits

VEERE - Welzijn Veere heeft zijn huisstijl volledig aangepast. Een hele nieuwe huisstijl, website en logo voor Welzijn Veere, de welzijnsorganisatie werkzaam in de Gemeente Veere. 

Welzijn Veere is trots op deze nieuwe huisstijl, die uitstraalt waar zij voor staan. Namelijk: Welzijn Veere werkt verbindend en brengt mensen bij elkaar. Want we kunnen allemaal iets voor elkaar betekenen! We werken professioneel samen met vrijwilligers en leveren gedreven ondersteuning om bij te dragen aan het welzijn van alle burgers. Dat doen we hartelijk en warm. We zijn altijd dichtbij: present en toegankelijk in alle kernen van de Veerse samenleving.
Het nieuwe beeldmerk van Welzijn Veere toont een golvende ‘W’ en een ‘V’, maar ook een abstracte mensfiguur met een letterlijke, warme omarming. De kleuren benadrukken de warmte die Welzijn Veere wil realiseren, organiseren en geven.

Benieuwd naar de nieuwe stijl, wat Welzijn Veere voor u kan beteken, of wilt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief? Kijk dan op de nieuwe website www.welzijnveere.nl .

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden