Foto:

Tweede webinar met hoogleraar vrijwilligerswerk Lucas Meijs

  Nieuwsflits

Middelburg – Op 27 oktober van 19.00 tot 20.30 uur kunnen Walcherse vrijwilligersorganisaties online live in gesprek met hoogleraar vrijwilligerswerk Lucas Meijs van de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. 

Het gesprek gaat over hoe je als vrijwilligersorganisatie je vrijwilligerswerk virtueler kunt maken en daarmee voor meer mensen aantrekkelijk. Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig, onderdeel van Welzijn Middelburg, organiseert de online bijeenkomst.

Verfrissend

De inleiding over het thema door Lucas Meijs is te zien op www.welzijnmiddelburg.nl. Op 27 oktober kunnen vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden van vrijwilligersorganisaties hierover live verder in gesprek met de hoogleraar. Lucas Meijs is docent en onderzoeker bij de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Zijn huidige onderzoek richt zich op onder meer vrijwillige energie, levenslange ontwikkeling door vrijwilligerswerk en non-profit management. De toon in zijn lezingen en publicaties is verfrissend en enthousiast.

Ondersteunen

“Ook in deze tijd willen we vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zo goed mogelijk ondersteunen. Met deze online webinar-serie met “dé” Lucas Meijs willen we hen inspireren en versterken. De deelnemers aan het eerste webinar waren erg enthousiast.”, aldus Rianne Vink-Hacking van vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig.

Serie

Deze bijeenkomst is de tweede uit een reeks van drie. Het eerste webinar (met als thema hoe je je kunt voorbereiden op grote, onverwachte gebeurtenissen) vond plaats in september. Een opname en schriftelijk verslag hiervan is terug te vinden op de website van Welzijn Middelburg. In november vindt het laatste webinar uit deze serie met Lucas Meijs plaats. Het thema is dan “Het nieuwe besturen; hoe bestuur je in 4 uur per week”?.

Meer informatie, ook over het aanmelden om deel te nemen, is terug te vinden op www.welzijnmiddelburg.nl/actueel.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden