<p>Het is voor toeristische ondernemers belangrijk om continu te blijven vernieuwen en investeren in het doorontwikkelen van hun bedrijf.&nbsp;</p>

Het is voor toeristische ondernemers belangrijk om continu te blijven vernieuwen en investeren in het doorontwikkelen van hun bedrijf. 

(Foto: www.beeldbank.zeeland.nl, Ben Biondina)

Vouchers voor plannen

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Het is voor toeristische ondernemers belangrijk om continu te blijven vernieuwen en investeren in het doorontwikkelen van hun bedrijf. Zo blijven ze meebewegen met de veranderende markt. Vanwege de Corona uitbraak is een deel van de investeringsruimte van ondernemers verdwenen.

 De Provincie Zeeland steunt ondernemers daarin juist nu en stelde tien vouchers van 25.000 euro beschikbaar voor hulp bij het opstellen van een goed plan. Vanwege de grote animo stelt de provincie nu nogmaals 100.000 euro beschikbaar voor vier vouchers.

Extra

De vouchers van de Provincie Zeeland hebben als doel toeristische ondernemers te ondersteunen in het maken van toekomstplannen, zodat zij, als er weer ruimte is om te investeren, snel aan de slag kunnen. Met een voucher kan bijvoorbeeld een deskundige worden ingehuurd om te ondersteunen bij het schrijven van een plan. De vouchers zijn onderdeel van het ‘Aanjaagprogramma innovatie toerisme’ van Impuls Zeeland.

Aanvragen

In plaats van de verwachte drie of vier aanvragen, werden er 21 aanvragen ingediend uit letterlijk alle hoeken van onze provincie. Op dit moment wordt voor alle ingediende aanvragen gekeken of ze voor een planvormingsvoucher in aanmerking komen. Maar er is ook nog ruimte voor nieuwe aanvragen. 

Toeristische ondernemers kunnen hierover contact opnemen met Kim Provoost via kimprovoost@impulszeeland.nl of 06 53 41 25 68.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden