Foto: GOOGLE STREETVIEW

Gesprek over De zee als voedingsbron in Doopsgezinde kerk Middelburg

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Op zondag 25 oktober om 10 uur is Jouke Heringa gastspreker in het Gesprek op de Zondagmorgen in de Doopsgezinde kerk aan de Lange Noordstraat te Middelburg. Het thema is: Het belang van de zee als voedingsbron voor ons mensen en de bedreigingen van die voedingsbron.

Jouke Heringa is sinds 1995 werkzaam bij de opleiding Water Management - Aquatische Ecotechnologie van de Hogeschool Zeeland.

Aquacultuur

Zijn hoofdwerkzaamheden zijn onderzoeken en adviseren van de projectmedewerkers en onderzoekers, het onderhouden van het externe netwerk van toegepast aquacultuur onderzoek en het verbinden van initiatieven in de Zuidwestelijke Delta regio. Hij is betrokken bij de start van diverse projecten met aquacultuur, zoals met schelpdieren en met wier.

Duurzaam

Het Gesprek op de Zondagmorgen met een gastspreker wordt maandelijks gehouden in de Doopsgezinde kerk. Dit seizoen gaat het over de actuele noodzaak om tot een duurzame samenleving te komen. Het thema wordt van verschillende kanten door gastsprekers belicht. 

Welkom

Iedereen met belangstelling voor het thema is van harte welkom. De toegang is vrij, een bijdrage ter dekking van de onkosten is zeer welkom. Om de passende corona-maatregelen te kunnen hanteren worden de bijeenkomsten in de kerkzaal gehouden. Er is plaats voor maximaal 30 personen.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden