<p>Nick &amp; Simon</p>

Nick & Simon

(Foto: WILLIAM RUTTEN)

Nick & Simon en Bax Music houden winactie

  Nieuwsflits

GOES - Samen met muziekwinkel Bax Music houdt zangduo Nick & Simon een winactie. Wie een cover opneemt van het liedje Oostenwind en deze voor 26 oktober deelt op sociale media, maakt kans op een gitaar, keyboard of draadloze microfoon.

Nick & simon brachten onlangs hun single Oostenwind uit, voorloper van het op 6 november te verschijnen nieuwe album NSG. Nu roepen zij muzikanten maar ook muziekliefhebbers op om een cover van Oostenwind op te nemen en deze voor 26 oktober openbaar te delen op sociale media. Uit de inzendingen selecteren Nick & Simon de drie coverversies die hen het meest aanspreken. Bax Music levert het prijzenpakket, met een waarde van circa 4000 euro.

Meedoen?

Deelnemers moeten hun cover op YouTube, Facebook, TikTok of Instagram plaatsen met de hashtag #OostenwindCover. Wie behoort tot de drie beste inzendingen, ontvangt een Sennheiser ew 500 G4 draadloze handheld-microfoon, een Roland V-Combo VR-730 Live Performance Keyboard of een LAG Guitars Tramontane HyVibe 20 westerngitaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden