Introductie van de Speelgoededoelendoos
Introductie van de Speelgoededoelendoos (Foto: Foundation)

Lancering Speelgoededoelendoos

  Nieuwsflits

Met de lancering van de Speelgoededoelendoos is de Mondial Movers Foundation officieel van start gegaan! Mondial Vogel Verhuizingen uit Middelburg is één van de oprichters van de Foundation.

Eén van de acties van deze stichting is de ‘Speelgoededoelendoos’. De Mondial Verhuisbedrijven geven deze unieke verhuisdoos mee aan gezinnen die gaan verhuizen. Een verhuizing is vaak het moment waarop volwassenen, maar ook kinderen goed kijken wat ze wel en niet meenemen naar de nieuwe woning. Om te voorkomen dat er speelgoed wordt weggegooid dat in goede staat verkeert, kunnen kinderen dit speelgoed in deze speciale verhuisdoos doen. Mondial haalt de dozen weer op en zorgt er samen met de stichting Present voor dat ze terecht komen bij gezinnen die het niet zo breed hebben.

Deze verhuisdoos is ontworpen door Roberto Baldussi van reclamebureau TIME, één van de sponsoren van de stichting. Monique Baldussi, mede-eigenaar van TIME, zit daarnaast op persoonlijke titel in het bestuur. “Armoede is lang niet altijd zichtbaar en het is ook zeker niet iets dat alleen speelt in achterstandswijken. Het komt veel vaker voor dan mensen denken. Wij willen met onze stichting verlichting bieden door kwalitatief goed speelgoed te doneren aan gezinnen, zodat ouders wat extra’s kunnen geven aan hun kinderen voor verjaardagen en feestdagen.”

Mondial Vogel Verhuizingen maakt onderdeel uit van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers.
Meer informatie over de Foundation is te vinden op: www.mondialmoversfoundation.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden