Rene Henket aan het werk met
Rene Henket aan het werk met (Foto: Ellen Passenier )

Blazers-coaching door Rene Henket

  Nieuwsflits

DOMBURG - De succesvolle workshop van Rene Henket voor koperblazers, georganiseerd door Apollo Brass afgelopen februari, krijgt in het weekend van 13, 14 en 15 november een vervolg met de mogelijkheid van het volgen van een blazers-coaching.

De coaching van Rene Henket is vooral gericht om extra aandacht te geven aan specifieke blaastechnische aspecten, zoals warm-up, air flow oefeningen, lipbindingen etc. Na afronding van de opleiding Schoolmuziek is lesgeven een van zijn passies geworden. Zijn motto is: ‘Iedere leerling is uniek en moet als dusdanig benaderd worden´. Dit motto zorgt ervoor dat iedere leerling een op maat gemaakt lesprogramma krijgt aangeboden, waaronder een embouchure analyse.  

Speelproblemen

Veel koperblazers krijgen in de loop der jaren te maken met kleine speelproblemen. Deze problemen sluipen er vaak in de loop der jaren in zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Middels een embouchure analyse is het mogelijk deze problemen op te sporen en te verhelpen. De Embouchure analyse bestaat uit een ademhalingsmeting (spirometing), mondstukdrukmeting (Liptilt®) en een mondstukcamera opname (Lipcam®). De resultaten worden verwerkt in een uitgebreide schriftelijke analyse. Aan deze analyse wordt een embouchure- en studieadvies gekoppeld. De analyse met advies krijg je inclusief de opnames toegestuurd.

Meedoen?

In het weekend van 13-14 en 15 november komt Rene Henket naar Domburg (Schuttershof) voor de blazers coaching.  Je kunt je hiervoor aanmelden. Er zijn 3 mogelijkheden:
- les met Embouchure analyse, 1 uur
- les zonder Analyse, 1 uur
- aanschaf lesboek Rene Henket

Er wordt tijdens de analyse coronaproof gewerkt met wegwerpsetjes en alles wordt na iedere student met alcohol en ultrasoon gereinigd.

Meer info over de embouchure-analyse kun je vinden op: http://renehenketmusicproductions.nl  Aanmelden kan via: info@apollobrass.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden