Foto: Jan Kip

Modelbouwshow verplaatst naar mei 2021

  Nieuwsflits

Goes – Vanwege de omstandigheden rondom het coronavirus en de aanhoudende maatregelen heeft de organisatie van de Modelbouwshow.nl besloten dit evenement te verplaatsen.

De beurs, welke oorspronkelijk op 20 en 21 februari zou zijn, is verplaatst naar 8 en 9 mei 2021. Organisator Mark Albada Jelgersma verklaart: “Door de beperkte tijd die ons rest en de aanhoudende onzekerheid, is het opzetten van een kwalitatief goed evenement op dit moment helaas niet meer mogelijk. We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen.”

29ste editie

Op 8 en 9 mei 2021 opent Zeelandhallen Goes haar deuren voor de 29ste editie van de Modelbouwshow.nl. De beurs is een festijn voor jong en oud waar liefhebbers van modelbouw & bouwstenen volop kunnen ontdekken, beleven en kennis uitwisselen. Vele importeurs en fabrikanten presenteren uiteenlopende modellen. Van miniboot, -tractor, -trein en -vliegtuig tot lijm en precisiegereedschappen. En van radiografisch bestuurbare auto’s, drones, trucks en racewagens tot Playmobil en meccano; alles is op Modelbouwshow.nl aanwezig.

Over Modelbouwshow.nl

Modelbouwshow.nl is hét publieksevent in de Benelux voor elke modelbouwer en Bouwsteen liefhebber. Jaarlijks staan er circa 850 deelnemers en trekt het evenement ruim 10.000 bezoekers. Modelbouwshow.nl is een concept van Libéma, één van de grootste leisure concerns van Nederland.

www.modelbouwshow.nl 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden