Sinterklaas komt ook in 2020 aan in Arnemuiden


Dit jaar is alles anders, ook de intocht van Sinterklaas in Arnemuiden. FOTO: KLAAS VAN DE KETTERIJ
Dit jaar is alles anders, ook de intocht van Sinterklaas in Arnemuiden. FOTO: KLAAS VAN DE KETTERIJ (Foto: Klaas van de ketterij)

Sinterklaas komt ook in 2020 aan in Arnemuiden

  Nieuwsflits

‘Sinterklaas, we hebben een probleem', zegt Hoofdpiet. ‘We kunnen niet naar Arnemuiden dit jaar, vanwege Corona en de beperkingen.' ‘Piet, dat is inderdaad een dingetje', zegt Sinterklaas, ‘bedenk jij maar een oplossing!'.

Arnemuiden - En zo gezegd zo gedaan. De Hoofdpiet heeft een prima oplossing bedacht om Sinterklaas toch aan te laten komen in Arnemuiden.

Intocht op afstand

Een vlog van de intocht en een letterspel, speciaal voor alle kinderen van Arnemuiden. Sint en zijn pieten hebben een mooie video gemaakt van de intocht en een letterspel bedacht, zodat de kids van Arnemuiden kunnen puzzelen en daarna iets lekkers krijgen. Uiteraard, Coronaproof.

Letterspel

De kinderen kunnen eerst de video bekijken en ga dan aan de slag. In het ‘t Erremuenaertje kun je het Sint Letterspel vinden en als je die toevallig niet meer kunt vinden, is de pagina ook nog te downloaden. De pieten hebben in de Langstraat vijftien letters verstopt. Vindt alle letters en ontdek het woord. Lever het boekje met het ingevulde woord in bij de Jumbo aan de servicebalie en je krijgt sowieso wat lekkers.

www.bezoekarnemuiden.nl/sinterklaas

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden