geslaagd Basisscholentoernooi 2020


de warming up o.l.v. Jelle-Jan (hoofdtrainer en organisator van dit toernooi)
de warming up o.l.v. Jelle-Jan (hoofdtrainer en organisator van dit toernooi) (Foto: ttc middelburg)

geslaagd Basisscholentoernooi 2020

  Nieuwsflits

MIDDELBURG - Woensdag 18 november werd het Middelburgse Basisscholierentoernooi tafeltennis gehouden in de Zandkuil. 

Tien spelers begonnen enthousiast aan de warming-up. Toen ze langs de prijzentafel liepen waar twaalf bekers klaar stonden wisten ze: we gaan allemaal met een beker naar huis! 

Fanatiek

Toch vochten ze fanatiek om elke game binnen te halen en het niveau was zeker niet verkeerd. Spelers die vrij waren kregen nog wat extra aanwijzingen van de trainers bij de ballenrobot, of deden zich te goed aan pepernoten en siroop.

Indeling

Alle teams speelden tegen elkaar, maar in de eindstand werden de categorieën groep 3-6 en groep 7-8 onderscheiden. Op de hoogste trede van het podium kwamen uiteindelijk Aron en Nathan van de ABS (groep 7-8) en Mürsel en Farah van De Stroming (groep 3-6). Het zilver was voor Jannes en Brian van de Acaciahof (groep 7-8) en Brett en Eddie van de Wilgenhof / De Stroming (groep 3-6). Het brons in de speelklasse groep 7-8 ging naar Daan en Milou van de Lonneboot. 

Zeeuws kampioenschap

Alle vijf de teams zijn geplaatst voor het Zeeuws basisscholieren kampioenschap tafeltennis, dat op maandag 21 december plaatsvindt. Dus al een goed vooruitzicht voor de kerstvakantie!

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden